Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vem brås jag?



Mycket Intressant med många kulturer,
En bra ekonomisk fördelning i sig, också en ny religion.
Karma i vardagen är bra ändå strumpa bör stoppas!
Och skamliga jakas klädhängare borde om sys.

Det stör inte mig hur många knänböjar sig idag,
Till familjens grav och takar,
Far och mor från andra sidan i skogarnas land.
Att man är färdig utbildat folk till människa, och civil olydnad.

Skådebröd är jo säkrat för dagen till alla!
Men, dem som dränker sig i guld korn på transaktioner,
Sedan gömda i skateparadis.
Medan du står där i regn på ring blotad som kajas bakdel ….

Ingen som talar om, det är ett slags tabu.
När det inte stämmer bilden
På svart och vit, näsa, öron mun.
Bara plåtringen skall blänka i kungariket!

Tanke sätt, konversation mesig, då vill man veta
Varifrån är jag ursprungligen på vem brås jag?
Vem är den skit fågel som jag kommer inte överens med,
Efter alla empatiska och ansträngning regler?






Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-03 12:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härliga tankegångar
2012-11-06

  Lars Hedlin
JA vi är alla en..we are ONE
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP