Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar, sommar, sommar, av madjori, inspirerade till kommentaren. I en rick är det okej att rimma två gånger på samma ord, så även i en limerick, som inte nödvändigtvis måste innehålla ett ortsnamn, trots det är vedertaget.


Dagens kommentar 2012 11 04 - kort text







Från England turisten som kommen
känner redan till den stommen
där regnet är vad som den utgör
trots det vid mod samt full vigör
turisten känner sig här väl kommen




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2021-12-24 13:55



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Det var en kul kommentar. Fast lite fördomsfull mot britter. ;)
2021-12-24

  Nanna X
Ada har sovit med papiljotter i natt / och satt extra rött på kinden...
2021-12-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP