Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En godartad prognos



Skrattkollage
fastnat i tratten, -
- mot det förflutna.

Du, - bara DU
är min Morot, -
- mitt Hopp!

Du sade du inte
trodde på
Domedagen!

Mina hemska
tankar sprack, då,
till stoft av Intet.

Drömmen sa att
Historiens framtid har
en godartad Prognos!

Så mycket bättre
än evig skärseld, -
- sadistisk tortyr!

En godartad Prognos :
Det räcker utmärkt bra
för mej. -BINGO!!




Fri vers av Marianne Räf
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-11-04 17:46



Bookmark and Share


  Annika Persson
Är BINGO inte mer för pensionärer?

2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf