Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anpassning

ensamma ute på havet
skjuter kanoten sin passagerare

han återuppstår som vampyr
blodet han glömde bort

för att kunna anpassa sig
till civilisationen
och veta sin plats




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-04 23:19



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
kanoten, en farkost för en max två
kastar av och återstår som en död
som stiger drypande upp på gatan
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson