Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträck på dig

Tar mig i kragen
Försöker

Det får inte svartna
Får inte tappa

Förståndet




Fri vers (Fri form) av Magpie
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-06 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magpie
Magpie