Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ABC Spanaren startar ett spel Hur se ert alfabet ut?


A B C

Apelsinträd * blommar
Bananer * barnen
Citroner * sting
Dadlar * söta

Elefanten * trumpetar
Flugan * fönsterbläcket
Grisen * Emil
Hästen * Svarta hingsten

Isen * pimpling
Julen * snart
Klappar * granen
Listan * lång

Majsen * gul
Nudlar *kryddor
Oliver * gröna
Potatis * spisen

Queen * rockgrupp
Reggae * Bob Marley
Stonefunkers * funk
Tom Jons * smör

Ulliga * ben
Vaxning * lenheten
Wordfeud * okej
X * 10

Ysta * ost
Zenitdistans * skillnaden
Åren * går
Ädel * riddare

Ödets * nyck




Lynx © M






Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-06 19:43



Bookmark and Share


  Henrik Sjöberg
Mycket inspirerat. Bra! Du associerar med glimten i ögat. :)
2012-12-15

    ej medlem längre
Lekfullt
2012-11-08

  Ljusletaren
Storartat bra ... stampar i golvet och busvisslar friskt ... vad du kan tjejen ... bravo/kram
2012-11-07

    ej medlem längre
Härligt!..ler stort här..
2012-11-07

    ej medlem längre
fint ju!!
2012-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Lekfullt och kul...
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP