Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kvinnliga tuppen

kolibrierna skrev ditt namn på gatan
där vattnet forsade fram

du var tuppen som värpte ett ägg
fullt av stenar
diamanter
som dina vänner stal

nu sitter de i varsin fängelsehåla
och anklagar dig för att vara falsk
bara för att du har stängt dörren
och öppnat ett fönster




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-06 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson