Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från nattens mangel segrarens bild.


God morgon vacker värld.


Färsk solig höstdag med tankar på våren,
I jul tomtarnas land.
Mina föraningar om kvällen,
Tweeden var bra
Jag sov bra nog,
Och
Nu vaknar jag upp med dig i en drömvärld
Proklamera!
Lyssna på dig med stor glädje för den mest lyckad integration på jorden,
Svart, vit, röd, gul, gamla falna löv slukas upp i en rening lyhörd rökelse.
Jag väntar snö falla,
Då kan vi hitta spåren till varandra som vita varg vittring;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-07 09:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Jag väntar snö falla, Då kan vi hitta spåren till varandra som vita varg vittring."

Tyckte mycket om!


2012-11-18

  Lars Hedlin
TAck för fin läsning!
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP