Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Sorgereaktion



Drabbad av en sorg
försöker fylla tomrum
med mängder ätbart




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-07 15:55



Bookmark and Share


  Njord
Fint fångar du livet i dina haikuer!
TAck för fin läsning!
2012-11-15

    ej medlem längre
Känner med dig Gunnel!
2012-11-07

  Anya VIP
Joo att döva smärta på olika sätt är mänskligt.
2012-11-07

  walborg
Så väl fångat hur det kan bli
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP