Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ni finns

Där ni finns, skjuter jag upp livet. Stänger in orden i väntan på att himlen ska röra sig. Stänger in mig, skjuter undan. Jag hör er, jag ser. I era blickar är jag trygg men springer ändå. Armar som sträcks, räcks, och jag ser dansen. Ni rör er runt era egna rädslor som om de vore någon annans. Där ni finns, går jag framåt. Stänger in längtan i kroppen och väjer i sista stund. Jag hör inte hemma här.




Fri vers (Prosapoesi) av krigszon
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-07 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krigszon
krigszon