Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Kanske tar jag en tur ner på stan,
kanske hänger jag kvar i huset,
kanske är världen uppochner,

Vem vet?

Kanske gör jag mig en kopp te,
kanske vinner jag på lotteri,
kanske dör jag som tjugofem,

Vem vet?

Kanske blir jag en stor framgång,
kanske sumpar jag chansen jag får,
kanske är jag bara en grå massa,

kanske är allt helt meningslöst,
kanske är jag meningen,
kanske är jag kliniskt deprimerad,

Vem vet?

Kanske finns det ingen frihet,
kanske är vi för blinda att se,
kanske finns det ingen demokrati,

Vem vet?

Kanske har vi nått slutet,
kanske är jag lite rädd,
kanske kommer jag inte ur sängen,

kanske är allt inuti mitt huvud?

Vem vet?




Fri vers (Fri form) av Gustaf Forsell
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-07 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell