Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under kärlekens blåa himmel

Pärlan föll i gyttjan.
Alla söker pärlan.

Några söker i öster, andra i väster.
Några söker i vattnet,
andra bland stenarna.

Men tjänaren har sett
dess sanna värde.

Omsorgsfullt har han svept in den
i en flik av sitt hjärtas mantel.




Fri vers (Fri form) av Gustaf Forsell
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-09 11:25



Bookmark and Share


  kromadlack
riktigt, riktigt fin!
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell