Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T A N K A

Hästen flyr i skritt
från civilisationen:
det obekväma

ingenting händer oss nu
någonting - det är borta




Bunden vers (Tanka) av Gustaf Forsell
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-29 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell