Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågen tar mej med!



Spara på krutet,
tiden är ur led.
Närmar sej Slutet?
Vågen tar mej med!

Vänner har gått bort, -
som i ett stort skred.
Vår tid här är kort.
Vågen tar mej med.

På ett ögonblick,
ur min famn han gled,
och en Chock jag fick.
Vågen tar mej med!

Vart jag kommer sen,
icke det jag vet.
Kanske föds igen!
Vågen tar mej med!

Månne, - en mörk natt -
jag mottar hans säd.
Säkert är dock att
Vågen tar mej med!

Vill hålla mej kvar.
-För vår Välgång - bed!
Så en vacker dag --
tar Vågen mej med!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-07 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf