Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I land

när himmelen blir ett hav
blir molnen den kontinent
du måste gå i land på

annars lär regnet falla
för evigt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-08 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson