Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vem vill bli en apparat i en hjärndöd robotstat?" (Bizex-B)


ROBOTSTAT

vi trycker på varandras knappar

för vi vill uppnå resultat

bland alla spakar, alla rattar

blir människan till apparat

vi läser alla instruktioner

för då kan ingenting bli fel

med avseende på de zoner

som ger oss vinst i detta spel

 

 

 

allt sammanfattas i en formel

som framlagts av en expertis

och bryter man mot givna normer

så slutar allting med en kris

men ger det vetenskaplig nimbus

för allt ska fångas in i fack

all frihet är ett hot mot Staten

så håll det vildvuxna i schack!

 

 

LARZ GUSTAFSSON     10/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-10 16:45



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd, mycket bra !
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP