Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fars egen dag

De flesta får uppvaktning
Frukost på säng
Restaurangbesök
Presenter i knäet
Det är ett kommersiellt jippo
Vad jag får ?
Jag får en gratulation
via SMS
Jag saknar din röst ...
på farsdag




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-11-11 11:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla sådana här traditioner är värdelösa och löjliga.
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP