Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

appropå abc

Allas

beklämmande

cyniska

diktare

eller

författare

genomgår

helvetet

ibland

jävla

kreativitet

låser

medvetandet

nästan

och

påverkar

qvalitén

Runesson

skriver

texter

underbara

vårdslösa

word-doc.

x

yttringar

zombieliknande

återskapade

äventyr

ödet?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fröken Runesson
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-11 20:12



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Haha gillar!
2012-11-11

    ej medlem längre
helt enkelt superbra alfabeterat
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Runesson