Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen frågade mig om jag ville bli född

 

Hur tar man sig igenom dagen?

 

Vill så gärna spränga bort alla nervsynapser i hjärnan. 

Lobotomera själen.

Bedöva mig, någon, snälla.

 

Nätterna är  lättare. 

 

Ångesten kryper in under huden, som smuts under naglarna. 

En parasit som föder sig på innanmätet. 

 

Varför är det så?

 

Allt är så fult. Med mig, i mig, om mig. 

En stor besvikelse. 

 

Varför måste jag leva?

 

Ingen frågade ju mig om jag ville bli född.

 

 




Fri vers (Fri form) av Fröken Runesson
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-12 15:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag och berör starkt.
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Runesson