Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vakna! Väck mej!


Jag möter dej

Vågen dunkar
i tinningen.
Tanken rör sej
i Synteser
av plast.

Vinterljus som
rinnande
smör; och
jag möter dej
i djupsömnen.

Vi ses väl
i Morgondagens
Karneval? -
Ta min arm, -
var VERKLIG!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 211 gånger
Publicerad 2012-11-14 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf