Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjukhusmiljö kanske?


Att vänta på någon som aldrig kommer

Fortsätt rakt fram
Sedan till höger
Dörren längst ner på höger sida
Han tar emot om en stund
Han har en pasient som kommer att ta lite tid
Vill ni vänta?
En tidning kanske?

Är han klar nu?
Ja o ja!
Han gick på Lunch för 15 minuter sedan
Då väntar jag!

Är han tillbaka nu?
Ja han gick hem för en timme sedan!



Vem i helvete var det jag inte fick träffa?
Vem ignorerade mig?
Vem var så mycket värd att jag på hans bekostnad skulle sitta i den vitmålade korridoren hela dagen?
Vem är inte medmänniskan?




Fri vers av Nemisis
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-02-14 18:10



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vilken fin, viktig och välformulerad dikt! Fortsätt så, det behövs!!! Tack för dikten
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis