Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om klasskampen


Morgondagens Gräsmatta

Formar ett orden med spruckna läppar
Ser upp under luggen och ser allt det onda
Mynten rullar
Vissa har och andra har bara saknaden av
Saknaden av att vara någon eller något
För när mynten inte rullar så är man fan ingenting alls
Kastar man mynten vilt omkring sig så blir man beundrad
Så det enda vi kan göra är att lådsas att vi redan har kastat bort alla mynt
Formar orden med spruckna läppar
KAMPEN MOT KAPITALET
Fast egentligen kanske det är en kamp för kapitalet
Eller för att kapitalet ska vara mer som en gräsmatta än dom en kulle
En kulle är dagens samhälle
Och en gräsmatta är morgondagen




Fri vers av Nemisis
Läst 683 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis