Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en av mina närmaste vänner! Till A


Till A

Ibland min högst älskade vän
Ser jag dig som en tickande bomb
En bomb
Som ligger i en plastkasse
I en plastkasse och tickar
Plastkassen är en sådär sliten i handtagen
Det har gått lite hål i påsen
Tänk om den spricker
Tänk om den
Tänk om du
Exploderar
Exploderar och allt som är du
Sprids ut över marken
Jag måste plocka upp bitarna och pussla ihop
Måste förebygga
Måste se till att du inte
Måste
Måste
Vill inte att plastkassen ska gå sönder
Vill inte att bomben ska detonera
Vill inte
Jag ska tejpa ihop plastkassen




Fri vers av Nemisis
Läst 604 gånger
Publicerad 2007-11-25 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis