Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senruy


Mobbad



I skolans närhet
ensam pojke tryckt mot vägg
rädslan vibrerar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 765 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2012-11-16 12:04



Bookmark and Share


  AminaKrantz
Så hemskt och sorgligt. Jag hoppas att en dag lär man sig av sina misstag och att alla kan visa varandra respekt och medkänsla.
2018-04-04

  Connie
Den tog tag i varje nerv!
2015-01-19

  axveronika
naket o rakt på sak
och känslan går rakt fram
2015-01-17

  Lehva VIP
Så bra beskrivet om utsatthet..."rädslan vibrerar"
2014-05-30

  bordochstol
Det slog till i hjärtat när jag läste denna text. Mycket bra skrivet! Blev också mobbad när jag var grabb som du.
2014-01-21

  Federico Romano
Allt för ofta så sker det inget för en det är för sent..
2012-11-21

  Linda CH VIP
Mycket bra och starkt beskrivet!
2012-11-21

  Njord
Ännu en av dina vardagsobservationer. Grymt öde för en ung människa. I din haiku kjan man känna skräcken
2012-11-19

    ej medlem längre
Usch. Inte för dikten. För verkligheten. Starkt skildrat.
2012-11-17

    ej medlem längre
smärtsam läsning
2012-11-17

  Larz Gustafsson VIP
Mobbare ska ha spöstraff.
2012-11-17

  Lena K Nilsson VIP
Ord som berör ... Mycket bra formulerat!
2012-11-17

    ej medlem längre
Mobbning är en farsot som borde ha eliminerats för länge sen!

2012-11-16

    ej medlem längre
Stark senruy! Tyvärr en verklighet som berör många.
2012-11-16

  Anya VIP
Starkt och komprimerat.
2012-11-16

    ej medlem längre
Mycket genomtänkt senryu

mycket bra ...
2012-11-16

  walborg
Mycket sagt och beskrivet med få ord
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP