Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro finns inte utan känslor eller syn

saker
det är allting
det finns i allting
det är allt
atomer

människor kan inte se
kan inte tro om de inte kan se
de
kan inte förstå
om det inte är
fakta

Kärleken är ett undantag.
Antagligen.

"Jag tror på kärleken"
men
vi kan inte se den
vi kan inte röra vid den
vi kan inte lyssna till den
men
vi kan känna.
ja, åh vad vi känner

som en ådra runt kroppens hjärta
som en bubbla kring vår själ
som en vilja i vår hjärna
jag känner
jag vill

mina skuldror bryter ut till vingar
flyger
svävar

flyr
...



tillbaka igen

vi kan inte tro om vi inte kan se
men
vi känner
lugnet
tystnaden
andan
ron
stämningen

någon närmar sig din kropp,
vidrör den
smeker den
inifrån

vi kan inte se
B L I N D

men alla tror inte
inte på det här
för alla upplever inte

jag vill att min skuldra
ska utbryta sig till en vinge
blir
till din ängel

samma känsla
men inget obehag
för
Jag vill inte fly

Det är lättare så här
jag tror på något som inte alla tror på
för
det är lättare
jag mår bra
jag känner mig trygg och älskad
aldrig lämnad
jag vet inte på vad det är jag tror på, bara något

....



det man inte kan se
jag behöver inte se för att tro
jag behöver bara känna
och det gör jag

Ja, åh vad jag känner




Fri vers (Fri form) av EsterH
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-17 17:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Saliga är de som inte ser men ändå tror, sade Jesus.
Jag har trott på Jesus i 28 år.
Upplever Hans närvaro varje dag.
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

EsterH