Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
påväg hem från P&L -


en önskad kärlek - en annan sorts rimdikt

Du säger något annat jag inte hört i mina drömmar
Jag låtsas som om jag inte hört, jag blundar
Du kysser mig inte under bron i Paris
Du kysser mig på ett annat vis
men i mina tankar drar jag oss dit
Våra dialoger i mina drömmar
stämmer inte i hop med verkligheten
men ändå tar jag upp meningar och frågor
så att drömmen blir mer lik den
I drömmen säger jag att jag älskar dig
meningen upprepar sig
och jag är rädd att jag snart försäger mig

Men sanningen är i alla fall att
Jag saknar oss




Fri vers (Fri form) av EsterH
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-17 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EsterH