Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla hjärtans dag hyllning


my valentine

Jag träffade min hjärtas dam
på krogen en lördag kväll.

Hon kom från jobbet och jag kom för fyllan
men jag blev borttappad i hennes ögon.

Hennes leende var ljuvt och mina armar var starka
jag lyfte hennes kropp för hon verkade vilja upp.

Jag har funnit mig själv igen och tittar ganska ofta
jag syns i reflektionen i min älskades öga.

Du gör mig så lycklig, du gör mig så glad.
Alla saker som vi gör och de minnen vi har.

Jag älskar dina ögon och längtar efter ditt skratt.
Mitt hjärta det slår för bara dig, Fia min älskling.

Jag ska smeka din kind när du behöver det
dra mina fingrar genom ditt hår, om jag får.

Massera dina axlar när du har ont och är trött
pussa dig på pannan och ge dig min tröst.

Jag ska stå vid din sida när det blåser
och aldrig svika din hand om du ber mig.




Fri vers av Staffan Johansson
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-02-14 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Johansson
Staffan Johansson

Senast publicerade
my valentine
Egenbild
Nöddopet
* Se alla