Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju lyckliga år

I ett tomt, vitt badrum står jag mot spegeln
Och med ett så jävla lyckligt leende på läpparna
Tvår jag mina händer från detta brott mot mig själv.

Jag slår min panna mot spegeln och glider in i mig själv
Får äntligen mina sju lyckliga år

Och jag sover redan blodig i skärvorna från mitt livs spegel
Plockar upp skärvorna från mitt lyckliga liv
Varsågod, Här, ta dom ditt lyckliga jävla svin och sätt ihop dom
till en lycklig bild, du, du som kan sånt.

Kan du berätta för mig hur många dar jag kan gömma undan
Att jag mördade min spegelbild?
Kan du berätta för mig hur länge till jag ska leva med denna klumpighet
Att tappa sitt eget liv?

Berätta för mig, du som vet!
Säg det, öppna munnen!
Du som kan det där med lycka, berätta för mig!
Du som står kvar som ett fån med tom blick, berätta för mig!




Fri vers av Oliver Jesus Ekner
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-18 16:37



Bookmark and Share


  KLW
weey!!! bra jobbat, hade helt glömt bort ordet klumpig. det är ett fint ord.
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Oliver Jesus Ekner