Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Samma jävla tystnad går på repeat i radiobruset
Samma, tryckta, äckliga jävla tystnad som snurrar runt varje dag
Och för nån sekund hade jag något att säga
Men tystnaden kväver alla ord och jag säger inget mer än alla vanliga ord om lycka och kärlek
Och den här tystnaden river upp alla mina sömmar
Och den här tystnaden flyger genom staden som en kall vind
Och den dödar dig när du är ung
Och slår hål på alla jävla drömmar
Så har du något att säga, säg det och blås liv i mig




Fri vers av Oliver Jesus Ekner
Läst 217 gånger
Publicerad 2012-11-18 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oliver Jesus Ekner