Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under din nakna hud

Jag hatar
Hur jag aldrig riktigt lyckas

Med att krypa in under din hud

Jag är bra på annat

Att krypa ner under dig

Men aldrig tillräckligt nära
För att känna något

Det är värmen jag vill åt




Fri vers (Fri form) av Magpie
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-18 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magpie
Magpie