Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturskillnad

I vissa kulturer pratar man i munnen
på varandra när man samtalar

Medan man i andra kulturer
pratar en och en i taget

Skillnaden är konstigt nog att de som
pratar i munnen på varandra lyssnar mer

© Christer Johansson 2012-11-18




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-18 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahah det var roligt.
Så ser samtalen ut hos oss,
Och på något konstigt sätt hör vi allt.
2012-11-18

  Celticgirl VIP
kan kanske bero på när man pratar en o en i taget... så tänker den andre på vad Han ska säga medan den förste pratar... ;)
2012-11-18

  Per Blomqvist
Sant och lite skumt
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP