Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembernatt

Novembernatten kom
lite smygande
Ingen snö
Ingen frost

Bara mörkt
Bara ensamt

Plötsligt bländade det till
och sken upp vägen där han gick

Det var gatlyktan som
börjat tjänstgöra i en
mycket säsongsbetonad bransch

© Christer Johansson 2012-11-18




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-18 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP