Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med större distans



Rusade fram i
en lång korridor.
Nån skrek att : -"Makten
över allting rår!"

Skygglappar jag bar,
såg ej tillbaka.
Andfådd och svettig,
med tappad haka.

Sprang in i en vägg, -
in i döden kom.
Ej mer jag Världen
visste något om.

Men som ur en sömn
jag, sen, vaknade
till den typ av liv
jag förr saknade.

Nu, har jag facit
på hand och jag kan
förnimma Livet --
- med större distans.






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-18 22:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
god poesi - om livs vara och kunna !
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf