Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den Hårda markens skapelse

där inget liv längre finns gror endast
Missunnsamhet. Blommorna i en sådan terräng får aldrig vatten och kan bara dö.
och portarna till det innersta stängs långsamt igen,
en efter en.
Den som till slut hittar en nyckel kämpar emot
Kallt Stål

Och just då är stålet hårdare än diamant.




Fri vers av Benkt
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-20 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benkt