Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidig musik

den sena nattens tidiga Morgon
vaknar till tonerna av en nionde symfoni
Ett vemodigt ljud breder ut sig över mörkret
och November blir lite mindre ensamt.

det är tack vare Dvorak.




Fri vers av Benkt
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-21 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benkt