Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar.. om nyttig galenskap??


vi barn

har vi tomtar

på loftet?

det verkar så

 

lite smågalna

är vi allihopa

 

men det gör inget

det behövs

för sådana som vi...

 

poeter

 

vi måsta ha tillgång till

nyckeln in till

...

alla känslor

sinnestämningar

ljusa som mörka

alla

vardagliga

speciella

djupa

ytliga

galna

abnormala

tankar

-

vi har alltid varit historiens galningar

låt oss fortsätta så

för vi har ju lyckats

bra hittills

vi barn av kreativiteten

 

© 2012 Celticgirl

 




Fri vers av Celticgirl VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-11-20 17:40



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Barnasinnet är bra att ha även som vuxen :)
och lite smågalen gillar jag!
För vem är normal?
*S*
2012-11-22

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ler av texten, just så är det nog. Jättebra!
2012-11-21

    ej medlem längre
Så härliga rader..
2012-11-21

  Anya VIP
Härlig text. håller med författaren.
2012-11-20

    ej medlem längre
bra!.. tycker om denna...
2012-11-20

    eos
Hehe :) Jag håller med, fint
2012-11-20

  Ninananonia VIP
ja fint tänkt...
2012-11-20

    ej medlem längre
gillar dina rader

bravo ...
2012-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Tomtar ska man slå sönder och sparka i bitar.
Men kreativiteten hyllar jag!
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP