Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av längtan till dig


"Gör så ont när jag ser dig bli så ledsen att du knappt kan se eller prata för gråten är så stor. Det gör ont att inte kunna trösta dina stora sår.
Det gör ont att behöva väcka dig tidigt varje morgon för att stressa iväg till ditt. Fast det egentligen är mitt.
Det gör ont att behöva säga hej då. Se i din blick din längtan efter mig. Istället låta en annan människa fostra dig. Långa långa timmar. När den vuxna inte är jag. Så avundsjuk. Så ledsen. Så otroligt ledsen och fylld av ett samvete som är mer än dåligt.
Så ledsen att jag missar allt nytt du lärt dig. Att jag inte är den första personen du berättar det för. Jag är den sista som får höra det. I en gäsp strax innan du somnar. Tidigt, för att du ska orka upp dagen efter. Repris. Om och om igen.
Jag vill vara din alltid. För du är min.
Så ledsen"..




Fri vers (Fri form) av Spanskablomman
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-11-23 17:27



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Varmt och fint
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Spanskablomman
Spanskablomman