Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att förklara


"Önskar att jag var lite mer som du. Kunde stänga igen som en mussla precis som du gör nu.
Allt och inget existerar, bara du och någon mera.
Önskar jag var lika blåögd och naiv. Lika kall och okänslig.
Allt ordnar sig! Är vanliga ord från dig.
Vill verkligen förstå men det är som att tassa på tå. Rädd för vad som faktiskt försiggår.
Ska vi vara utan varann? Betyder vi ingenting?
Jag är stark. Du är starkare..
Ge mig något, ett ögonblick.
Nej.. du vände dig om, återigen, och gick........
En käftsmäll, ett svek? Kan inte avgöra.. Det kan kvitta för nu känns det bara.. som om det är försent för dig att förklara.."




Fri vers (Fri form) av Spanskablomman
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-22 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spanskablomman
Spanskablomman