Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att rämna och resa sig igen


Knäckt kvist
smulat grus
bräckt vatten

Kanske har älvarna svämmat över självmant
eller så har en fördämning brustit
någonstans

Alternativet är att det ännu väntar
trycker på
väntar på rätt ögonblick

Det behövs en ballongsprängning
för att få naturen att rämna
och naturen är mitt eget besjälade jag




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-21 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol