Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottlagd

massor av kläder
ligger på golvet
luckor som öppnas
öppnar en sluss

havet det stiger
lyfter en båt
kroppar som blottas
simmar iland




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-22 09:56



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt blötlagt
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson