Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lever i en annan tid. Det regnar kärlek på min hatt. En affisch föreställer en stor eka full av råttor vilka söker sig undan solnedgångens heta klot. Tänk att råttor ar så förtjusta i vatten att de ger sig iväg i båt.


Dagens limerick 2012 11 22





Vinterbadare i Vaxholm simma
fnissiga i iskall midnattstimma
i fossingarna de badande fick
först sylvassa små retsamma stick
sedan uti bastun hett dem trimma




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-29 00:40



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
R akt i det kallaste laget
I ssimma i det värsta draget
M ycket de knorra
M en sen på det torra
A lla vet: Bastu för behaget!
Kul limerick!

2013-10-29

  Federico Romano
Den var bra..
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP