Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknad

molnen gick och lade sig
bakom en dröm
när de klev upp
var drömmen slut
och molnen började skingras
för vinden

som vaknade varm och fuktig




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-23 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En behaglig text....
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson