Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte sova mer

För ett ögonblick

-tyckte jag synd om mig själv-

Ville hälla kaffe i mina ögon
för att vakna
men hejdade mig i sista stund

-som en spärrvakt utan empati-

I stora lager på hyllor höga
ligger min kraft
packad omsorgsfullt noggrant

-likt farmors julklappar-

Där mitt yttre gjort ansträngning
för min sovande själ
ringer klockorna för upplysning

-såsom kyrktornet i Bitterna-

Tänker kliva upp men demonerna
talar till mig


ligg kvar nio minuter till







Fri vers (Fri form) av Reine Kristoffersson
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-23 20:23



Bookmark and Share


  Nanna X
kaffe i ögonen aaaajj..
2012-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Näe...inte sova mer...men visst är det skönt
att ligga de där extra minuterna...
2012-11-23

  Robert Jonsson VIP
Sådärja du vaknade till slut..
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson