Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnteater

Jagad och ständigt på flykt
Hotad och hämmad
bultande hjärta i en kropp av panik
Elaka ögons avtryck
överallt
glor och dömer hånar och sänker
ser rakt in i min kluvna hjärna
stympar mitt hjärta och
dödar mitt liv
Fastfrusna leenden i munnar av falskhet
förföljer min fantasivärlds steg för att
krossa världen lite till
Det finns inget skydd
ingen mur
Se mig förgås och försvinna
till verklighetens drömland
när skådespelarna i min hjärnteater har gått hem




Fri vers av Moa_
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-15 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa_