Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nummer två

Din rastlösa själ
oroliga tankar som hinner i kapp dina
”kvällar”
Kvällarna som gör ditt liv komplett
Nätter då tiden inte finns
Då du känner och lever
Älskar och njuter
Ensam i din glasbubbla
Kärleksfulla ord och dom vackraste ögonen någonsin

Jag lämnar tankarna planerna och framtiden
Hand i hand med sanningen
Och med sorgen

Ett liv med dig och jag förblir nr två.





Fri vers av Moa_
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-01-20 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa_