Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Hon låg på asfalten
med himlen som tak,
öppnade famnen och blickade mot oändligheten
sakta blektes alla minnen.
Som ur ett öppet sår
rann livet ut
och
bildade den största av alla sjöar.
Hjärtats rytm stannade upp
för att börja om,
händer, armar, ben och kropp
allt finns kvar men nu kunde hon
känna,
känna sin levande kropp i
en ny tid av frihet




Fri vers av Moa_
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-02-15 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa_