Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindre en 20 sekunder med blicken I behåll är inte våldtäkt!

 

 Vad är våldtäkt, raggning, på sättning?

 

 

-                     Herr domare,

Mr. Glovs anklagas för att ha våldtagit mig med blicken här nedan.

Jag kände en passionerad narcissistisk kärlek han gav mig.

Han jagar mig genom alla vägar spår väggar, g p s.

Mentalt genom alla parameter.

På trappan i fastighet,

Nedre källare, vind förråd bryggan.

gatans tre kanter, rondell

Trottoarer eller viadukter i esplanader.

 

När jag såg honom med handen rörde sig på dem intima delarna han bär på sig

Konstigt plötsligt uppfatande jag att Mr. Glovs

Behagas sina önskningar

Till min tvilling syster.

 

Domaren gav mig rätt!

Jag våldtogs brutalt, i orgie bara med

Ögonen, av okänd kort naggad hyresgäst

Som verklighet finns EJ i hyresgästernas bok,

Fastän Hen bor i massa himla år på den adressen.    




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-24 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP