Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smak av naken karl

En intensiv fyllig smak

Det smakar av naken man
rik på lust och känsla




Fri vers av widmark
Läst 838 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-16 19:18



Bookmark and Share


    chicago
bra
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark