Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=ng_MYJhbygw&feature=related


HONG GUANG LIANG

vi hade vänner i hela världen

alla såg till sitt eget bästa

vi litade till egna krafter

tjäna folket, som är din nästa

vi gick med facklor mot papperstigern

där fanns en tankeskolors tävlan

vi såg rakt fram och följde stigen

och gjorde uppror i nitisk ävlan

 

 

 

hong

guang

liang

 

 

 

gevärspipan blev vår lösning

citaten var vår paroll

och tänkarens blick i fjärran

såg alltid åt samma håll

ett större språng var att vänta

rättfärdighetssoluppgång

en ljusstråle i min glänta

och himlen slog ned med sång

 

 

 

hong

guang

liang

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     121125




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-25 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP