Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dimman

Jag står i dimman på en trasig brygga:
där flödar strömmar i det stilla vattnet.
Kan icke se... Det ljudet är missuppfattat -
Där Livet badar simmande på ryggen...

Jag står i dimman. Känslor har mig svikit:
allt som var värt att leva för - försvunnit.
Tystheten har i mina öron länge skrikit:
Du är inte värt ett öre... Jag har vunnit

en sista natt, en dag, ett liv på vägen
som över denna sprucken bron mig leder.
På andra sidan finns det inga väggar,
finns inga gränser... Där finns själafreden.

26.11.2011




Bunden vers (Rim) av Julianna Strandberg VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-26 10:50



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Du har tagit dig djupt in i denna text. Bilden är strålande och klart passande, applåd!
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP